Nya funktioner på föreningens hemsida

Nya funktioner på föreningens hemsida

Kära medlemmar i Brf Jungfrudansen 1,

Vi har spännande nyheter att dela med er – vår hemsida har fått en uppgradering med fyra nya funktioner som kommer att göra det ännu enklare för er att hålla er uppdaterade på vad som händer i föreningen.

Nya funktioner:

  • Prenumerera på nyhetsbrev direkt i din mail
  • Översätt hemsidans innehåll till engelska med ett enkelt knapptryck
  • Hittar du inte snabbt det du eftersöker, använd hemsidans nya sökfunktion
  • Filtrering av nyhetsbrev historiskt

Först och främst finns det nu möjlighet att prenumerera på nyhetsbrev direkt från vår hemsida. Detta innebär att ni alltid kommer att vara uppdaterade på vad som händer, utan att missa något viktigt meddelande. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får ni alla nyheter som publiceras på vår hemsida direkt till er e-post.

För att prenumerera på nyhetsbrevet skriv in din e-post i rutan på startsidan. Tryck på ”Prenumerera” och bekräfta prenumerationen när du mottagit mailet från Jetpack ”WordPress”. Du kan sedan välja hur ofta du vill ha nyheterna uppdaterade på inställningssidan.

För att göra det ännu enklare för våra medlemmar som talar engelska som andraspråk, har vi nu lagt till en översättningsfunktion. Med bara ett klick på ”Translate” i det övre högra hörnet kan ni enkelt översätta texten på hemsidan till engelska.

Vi har också lagt till en sökfunktion på hemsidan för att hjälpa er att hitta det ni söker på ett smidigt sätt. Dessutom har vi en filterfunktion för att söka efter nyheter för en specifik månad eller år.

Vi är övertygade om att dessa nya funktioner kommer att göra det lättare och mer bekvämt för er att engagera er i föreningens verksamhet. Om ni har några frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta oss på styrelsen.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen i Brf Jungfrudansen 1