Närområdet

Solna

Jungfrudansen har ett högt och naturskönt läge och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också Huvudsta gård, Huvudstabadet, Augustendals 4H-gård och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet går promenadvägar hela vägen in till stan via Pampas Marina och Karlberg. Här bor ni med närhet till allt som behövs för ett bekvämt vardagsliv, på promenadavstånd finns Huvudsta Centrum, Solna Centrum och Westfield Mall of Scandinavia.

I Huvudsta Centrum hittar du butiker, café och restauranger samt service som tandläkarmottagning, frisör och gym.

Bostadsrättsföreningen ligger i nära anslutning till allmänna kommunikationer – 3 minuters promenad till tunnelbanestationen som ligger i Huvudsta Centrum och hållplatsen till busslinje 129 som går mot Solna Centrum eller Brommaplan finns precis utanför fastigheten. Med tunnelbananas blåa linje når du Stockholm city på 9 minuter.

För den shoppingsugna så finns ett stort urval av butiker och restauranger invid Solna Centrum. En sammanställd förteckning över butiker och service i centret finner ni på www.solnacentrum.se. Hit tar ni er enkelt med röd buss nummer 113 som tar ca 14 minuter (ca 20 minuters promenad).

För ännu mer shopping, restaurangbesök, bio osv. så går röd buss nummer 502 från Solna Centrum och tar dig till Westfield Mall of Scandinavia på 6–7 minuter) En sammanställd förteckning över butiker och service i centret finner ni på se.westfield.com/mallofscandinavia.