Nu finns möjlighet att köpa en ny säkerhetsdörr

Nu finns möjlighet att köpa en ny säkerhetsdörr

Vad är en säkerhetsdörr egentligen? Det korta svaret är att en riktig, klassad säkerhetsdörr måste följa de krav som ställs i lagar och föreskrifter.

Det långa svaret är att till skillnad från vanliga lägenhetsdörrar gör en säkerhetsdörr det svårt för en vanlig inbrottstjuv att bryta sig in. Den skyddar också mot brand och giftiga brandgaser. Och stoppar störande ljud, kallt drag, cigarettrök, matos och andra oangenäma dofter.

Öka säkerheten i ditt hem genom att beställa en säkerhetsdörr. I föreningen är det dock viktigt att dörrarna är enhetliga eftersom de bidrar till det allmänna intrycket. Om man vill byta sin ytterdörr till en säkerhetsdörr är det därför viktigt att alla ser enhetliga ut.

Föreningen har förhandlat fram ett erbjudande om säkerhetsdörren Daloc S43 från Secor som är ett företag i Daloc-koncernen. Secors dörrar håller hög kvalitet och företaget uppvisar en mycket god service. Deras installatörer är certifierade och utför montagen själva. Det innebär att de inte anlitar några underentreprenörer. 

Som medlem får du 15 procent rabatt vid beställning.

Om du är intresserad av ett dörrbyte så kan du göra din beställning via följande formulär direkt på webben: Säkerhetsdörr Alternativt skriva ut formuläret fysiskt och sedan skicka in till bolaget.

Notera att det inom föreningen är möjligt att beställa en dörr utan brevinkast om så önskas och istället välja att köpa till en brevlåda som monteras på dörren!

För mer information, se Secors informationsblad eller gå in på deras hemsida www.secor.se. Titta även på följande film för att se hur installationen av dörren går till.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen